Riorak Oy

Kaikki kaivuutyöt piharakentamiseen ja muihin pienkaivinkone tarpeisiin Espoo, Kirkkonummi,Lohja, Siuntio, Inkoo

Riorak Oy

Riorak Oy on toteuttanut 10 vuoden ajan tehokkaalla minikaivurilla kaikki piharakentamisen työt

Kun huollat pihamaata, suunnittelet täysin uutta piha-alueen rakentamista tai kun tarvitset osaamista esimerkiksi pihakivetyksien, muurien tai salaojien tekemiseen ota yhteyttä. Palvelemme ammattitaidolla yksityisiä kotitalouksia, myös yrityksiä tarpeen mukaan Espoon, Kirkkonummen, Lohjan, Siuntion ja Inkoon alueella. Tarvittaessa  myös muualla Uudellamaalla.

Avullamme onnistut kaikissa pienkaivuu- ja maansiirtotöissä. Hankalimmat ja ahtaatkin maastot sekä tilat onnistuvat osaamisemme ja näppärän kalustomme turvin. 

Lue lisää kaivuutöistä ja tilaa meidät työsi toteuttajaksi! 

Kivetystöiden osalta olemme täysin työllistettyjä vuoden 2020 loppuun asti. Otamme tarjouksia vastaan ensi vuodelle.

Palvelemme teitä ympäri vuoden erilaisissa salaoja- ja kaivuutöissä. Salaojia pystytään tekemään myös syksyn ja talven aikana lähes normaalisti. Pyydä tarjous edullisemmasta talviurakoinnista!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Muista myös yksityisille asiakkaille suunnattu kotitalousvähennys -45 %. Lisää verottajan sivuilta www.vero.fi 

Vuosien kokemus kaivuutöistä takaa ammattitaitoisen toteutuksen niin suurissa kuin pienemmissäkin urakoissa. Kaivuutöinä teemme esimerkiksi pihojen muokkaukset, pihakivetykset ja salaojatyöt.


Kaivuutyöt ja maansiirtotyöt onnistuneesti ja ammattitaidolla tehokkaalla minikaivinkoneellamme - myös ahtaissa sekä haastavissa tiloissa. 

Ota yhteyttä!